Blog

Kovozoo veteráni

KOVOZOO veteráni: Když historie automobilů a motocyklů ožívá

23. 2. 2024

V malebném kovovém městečku KOVOZOO se nachází zajímavé muzeum veteránů, kde můžete zažít fascinující oživení historie automobilů. Muzeum veteránů v rámci tohoto originálního areálu, přináší návštěvníkům pohled na vzácné kousky... pokračování »

Jarní údržba veterána

Jarní údržba veterána: Připravte se na první jízdu v tomto roce!

20. 2. 2024

S příchodem jara a vyšších teplot se mnozí majitelé veteránů těší na chvíle strávené za volantem svého oblíbeného historického vozidla. Předtím než se však pustíte na silnice, je důležité provést... pokračování »

veteranarena

Srazy a akce automobilových veteránů v roce 2024

11. 1. 2024

Patříte mezi nadšence veteránů a starých vozidel, možná dokonce takový veterán vlastníte? A věděli jste, že je vás mnohem víc? Přijďte se společně potkat na různých veteránských akcích a srazech,... pokračování »

Ford Model A

Ford Model A: Historie legendárního veterána

14. 12. 2023

Automobilový průmysl zažil v první polovině 20. století revoluci, která už navždy změnila pohled na osobní přepravu na silnicích. Jedním z klíčových hráčů v tomto období byl automobilový gigant Ford... pokračování »

Veterán v garáži

Jak správně zazimovat veterána: Rady na ukončení sezóny a přípravu do garáže

30. 11. 2023

Sezóna s vaším veteránem je definitivně u konce a je nejvyšší čas ho připravit na období zimního klidu. Správná péče o váš automobil před zimními měsíci může prodloužit jeho životnost... pokračování »