5 veteránských srazů, na kterých nesmíte chybět

9. 7. 2018

Chcete se jet podívat na nějakou veteránskou akci, ale nevíte kam? Na těchto akcích se nenudí dospělí ani děti, neboť i pro ně většinou bývá připraven doprovodný program. Akce jsou ze všech koutů republiky, takže si určitě nějakou vyberete i vy.

srazy veteranu

Carlsbad Classic 2018

Jedna z vrcholných automobilových akcí u nás. Jistotou je nezapomenutelná atmosféra a nádherné vozidla. Tato rally se bude konat ve dnech 13.7. až 14.7. a začne před hotelem Thermal. Velkolepé vyhlášení gardeparty a jedinečná možnost setkání se s významnými osobami české veteránské scény proběhne u hotelu Zámek Lužec.

Hanácké okruh

21.7. proběhne již dvacátý ročník Hanáckého okruhu. Jedná se o soutěž automobilů do roku výroby 1939. Trasa bude Olomouc – Tovačov – Olomouc. Vozidla budou rozřazena do kategorií podle značek (Škoda, Aero, Praga, Jawa,…).

Rallye – Posázaví 2018

Dne 25.8. 2018 pořádá Posázavský klub historických vozidel již 19. ročník orientačního závodu s názvem Rallye Posázaví. Tato akce spojuje lásku k veteránům, požitek z jízdy a dovednostní soutěže.

Prague Car Festival

Sedmý ročník výstavy Escape6 Prague Car Festival budete moci navštívit ve dnech 1. a 2. září. Konat se bude na pražských Letňanech. Prohlédnou si budete moct více než 700 automobilů různých kategorií a druhů. Nebude to je o prohlížení vozu. Připraven bude také doprovodný program, který zabaví snad každého. Co se bude nacházet v sekci Dream Cars? Ty nejlepší kousky ze světa sportovních a luxusních automobilů. V sekci Racing Cars bude ukázka profesionálních závodních týmů a co vás čeká v Tuning scene, tak to pravděpodobně uhádnete.

MotorTechna Brno

Tradičně největší burza historických vozidel u nás proběhne na podzim 20.10. Nebudou chybět veteráni na prodej, motocykly i náhradní součástky. Podívat se tam můžete i po sběratelských předmětech a modelech automobilů.